Robust Theme

  Kontakt hvis du har nogle spørgsmål på +45 31 61 68 28         |           [email protected]        |           Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed        |           www.cerix.dk
CeriX Aesthetic Institute

Førende kosmetiske undervisere

 

CeriX konceptet bygger på 5 centrale kerneværdier, som er til stede i alt, hvad vi gør: Certified, Ethtical, Responsible, Innovative og Xtra. Det betyder, at certificeret, etisk, ansvarlig, innovativ og ekstraordinær altid er at finde hos CeriX. Alle moduler er bygget op omkring de 5 værdier og gældende lovgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Du bliver undervist af landets førende og mest erfarne kosmetiske undervisere, ligesom du bliver en del af et seriøst fagligt fællesskab med adgang til den nyeste viden og teknikker.

                                    

CeriX Aesthetic Institute

Undervisere med erfaring og indsigt i alle aspekter

Rie LeClaire-Rosenblum

Ejer af CeriX og kosmetisk specialsygeplejerske. Rie er én af de mest erfarne undervisere i Norden, og har mere end 14 års erfaring inden for den kosmetiske branche. Rie har behandlingserfaring fra både ind- og udland, og har udviklet flere danske topklinikker.

”Som kosmetisk sygeplejerske er du i konstant udvikling – og du lærer først dit fag rigtig godt at kende, når du kommer ud og behandle kunder. I de traditionelle håndværksfag har vi en lang tradition for mesterlære. Det skal vi have endnu mere fokus på! Vi har respekt for, at disciplinen er et håndværk, som skal tillæres i trygge og ansvarlige rammer, som i tid og sted ligger både før, under og efter den egentlige uddannelse. Det er ’learning by doing’ – med udgangspunkt i omfattende teoretisk viden og faglig indsigt, naturligvis – og så er det unægteligt en fordel, at der findes en kompetent lærermester i nærheden.”


Kjenneth LeClaire-Rosenblum

Direktør og innovation. Kjenneth har helt fra begyndelsen været en central drivkraft bag både konceptualisering, drift og forretningsudvikling. Kjenneth står i spidsen for klinikåbninger, konceptudvikling, systemteknologi, markedsføring og personaleudvikling.

”Alting handler om mennesker. Lærer du at kommunikere og agere på måder, som spiller bedre sammen med menneskets biologiske, psykologiske og naturlige forudsætninger, vil du ofte opleve, at din kommunikation – i dette tilfælde især med kunder – øger sandsynligheden for handling. Det betyder først og fremmest, at du vil opleve større succes som kosmetisk sygeplejerske og i relationen til dine kunder. Derudover vil du opleve, at du med den rette indsigt lærer ting om dig selv som menneske og din måde at kommunikere på, som vil rykke dig nye steder på den personlige front.”


Helena Lejon

Helena er blandt Skandinaviens mest erfarne i branchen, og har en baggrund i den farmaceutiske industri samt stor erfaring med både salg og udførelse af kosmetiske behandlinger.

”Min store passion er at udvikle og uddanne aktører i den kosmetiske branche, så vi sammen sikrer og bidrager til at skabe de højeste standarder, både når det kommer til uddannelse af nye kosmetiske sygeplejersker og de resultater, vi skaber.”


Annesofie Faurshou

Virksomhedsansvarlig læge i CeriX København, Frederiksberg og Vedbæk samt ansvarshavende læge i CeriX Hellerup på alle injektions- og laserbehandlinger.

Annesofie er speciallæge og ph.d. i hudsygdomme og har mange års erfaring indenfor kosmetisk dermatologi samt som forsker indenfor hudsygdomme. Annesofie udtaler sig ofte i medierne og optræder med sin solide videnskabelige baggrund og brede kliniske erfaring som ekspert. 

Ansøg i dag! Max 8 pladser pr. hold

ANSØG NU
CeriX Aesthetic Institute

Supervisorer

Channe

Kristine

Camilla

Nawras

Julie

Katrine

Emilie

Erla

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.