Robust Theme

  Kontakt hvis du har nogle spørgsmål på +45 31 61 68 28         |           [email protected]        |           Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed        |           www.cerix.dk
CeriX Aesthetic Institute

Din karrierevej

 

For at give dig den bedst mulige start på din karriere i den kosmetiske branche, får du professionel og struktureret sparring med dine underviserne efter endt uddannelse i det 12 måneder lange 'follow up' forløb, som giver dig ubegrænset adgang til omfattende videomateriale samt en lukket gruppe & ekspert-Q&A, hvor du kan stille spørgsmål.

Vi støtter dig i din karriererejse, og sammen med de øvrige kursister danner vi et netværk, hvor vi bygger en stærk viden og faglig sparring op.

  

CeriX Aesthetic Institute

12 måneders follow up

CeriX Aesthetic Practitioner-uddannelsen er designet og tilrettelagt som et uddannelsesforløb, der tager udgangspunkt i dine konkrete behov som kommende kosmetisk sygeplejerske.

Vi ved, at det er en stor hjælp at kunne tilgå træningsvideoer og nødvendig viden, når som helst, hvor som helst. Det har vi muliggjort med vores udvidede digitale platform, hvor du bl.a. får adgang til teori, træningsvideoer, ny viden, fagligt fællesskab, løbende feedback og ’follow ups’ med svar på spørgsmål og udfordringer.

"Som uddannelsesinstitution har vi et stort ansvar for at sikre, at de kursister, vi uddanner, kommer ud på ’den anden side’ på en forsvarlig måde, og det sker bl.a. gennem systematiseret opfølgning og løbende sparring, så den enkelte løbende bliver mere og mere (selv)sikker i sit ”nye” håndværk"

- Rie LeClaire-Rosenblum, underviser CeriX Aesthetic Institute

Videoer og online læring

Den dybdegående teori og praktiske træning, der gennemgås på modulerne i uddannelsen til kosmetisk sygeplejerske, vil efterfølgende ligge tilgængeligt online, så du hele tiden kan gå tilbage og se videoerne igen og igen. På den måde er du som kursist sikret, at dét, du lærer, ikke går tabt.

Ansøg i dag! Max 8 pladser pr. hold

ANSØG NU
FOLLOW UP

Du får ekspert Q&A

Karriereforløb i CeriX

Respekten for det kosmetiske håndværk er en bærende sølje i CeriX Aesthetic Institute, som er mere end et traditionelt registreringskursus i de kosmetiske discipliner. Det er et helstøbt uddannelsesforløb med mulighed for at avancere til Master i kraft af den 2-årige Advanced Aesthetic Practitioner-uddannelse, hvor udvalgte kursister fra den kosmetiske grunduddannelse udvælges til en karriere i CeriX.

Vi udvælger kursister, som indgår i et lønnet mesterlæreforløb under vejledning af en fast uddannelsesansvarlig, som sikrer udvikling og dygtiggørelse som kosmetisk sygeplejerske. Det inkluderer træning og registrering i alt fra laser, Ultherapy®, CoolTech, karfjernelse, peelinger og milde rynker samt løbende personlig udvikling med sparring og feedback.

Kosmetisk karrierevej i CeriX

Med CeriX klinikker i hele landet er dine muligheder for at gøre karriere som kosmetisk sygeplejerske i dén grad forbedret. Som kosmetisk sygeplejerske er du i konstant udvikling – både når det kommer til nye teknikker og behandlingsmetoder, men også når det kommer til din udvikling som menneske.

Som masteruddannet kosmetisk sygeplejerske i CeriX har du mulighed for at avancere og udvikle dig i flere forskellige retninger. Det kan være, at du har ambitioner om at undervise i kosmetiske behandlinger. Det kan også være, du ønsker at dygtiggøre dig i forhold til forretningsudvikling og drift i den kosmetiske branche. Ambitioner og muligheder, som vi tager højde for og understøtter som en del af din karriereplan i CeriX.

”Jeg ved, at mange bruger YouTube og googler sig frem til, hvordan de skal lave behandling med filler, hvis de er i tvivl. Det er virkelig skræmmende…og farligt!! Det betyder meget for mig, at vi hos CeriX vægter uddannelse og udvikling højt. På den måde har jeg altid en faglig og personlig ro, som betyder, at jeg kan fokusere på at give kunderne den bedste behandling. Vi har også et stort kartotek af videoer og træningsmateriale, så jeg hele tiden kan dyrke min indre fagnørd!"

JULIE
/ Kosmetisk sygeplejerske, CeriX

"I CeriX arbejder vi med en stor værktøjskasse, hvor der findes mange muligheder for at imødekomme kundens behov. Der er altid noget, der kan finpudses og nytænkes, og her er det en kæmpe gave at være omringet af dygtige og erfarne undervisere. Det er helt afgørende for mig at være fortrolig med min faglighed og professionalisme. CeriX er en klinik, som vægter udvikling og uddannelse superhøjt, så jeg føler virkelig, der er et godt match."

CHANNE
/ Kosmetisk sygeplejerske, CeriX

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.