Robust Theme

  Kontakt hvis du har nogle spørgsmål på +45 31 61 68 28         |           [email protected]        |           Registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed        |           www.cerix.dk
CeriX Aesthetic Institute

Bliv kosmetisk sygeplejerske

 

CeriX Aesthetic Institute tager ansvar for at uddanne dig til kosmetisk sygeplejerske på en måde, hvor du bliver klædt ordentligt på til at starte en karriere i den kosmetiske branche. Vi har respekt for, at disciplinen er et håndværk, som skal tillæres i trygge og ansvarlige rammer, som i tid og sted ligger både før, under og efter den egentlige uddannelse.

      

DET BEDSTE GRUNDLAG FOR DIN KARRIERE

Dit forløb på CeriX Aesthetic Institute

Du søger om optagelse på CeriX Aesthetic Institute, hvor du bliver uddannet kosmetisk sygeplejerske på CeriX Aesthetic Practitioner-uddannelsen. Ved endt uddannelse indgår du som kursist i et 12 måneder langt efterforløb med faglig sparring, vidensopbygning og udvikling.

Udvalgte kursister indgår i et omfattende mesterlæreforløb som Advanced Aesthetic Practitioner på en CeriX klinik. Kommer du som kursist i mesterlære, får du en 2-årig lønnet uddannelse, hvor du bliver Masteruddannet i alle kosmetiske behandlinger. Du kan således kickstarte din kosmetiske karriere i et trygt og sikkert tempo med en uddannelsesansvarlig ved din side.

CeriX Aesthetic Institute sætter ny standard i den kosmetiske branche

CeriX Aesthetic Institute ligger i tråd med CeriX’ overordnede vision om at aftabuisere dét at få lavet kosmetiske behandlinger ved at højne kvaliteten i den kosmetiske branche. I den offentlige debat har kosmetiske behandlinger længe været et diskussionsemne, særligt de mindre vellykkede resultater. Brænder du for at komme dette til livs, er CeriX Aesthetic Institute den rette uddannelse til kosmetisk sygeplejerske. Du får en grundig uddannelse med fokus på alle aspekter af den kosmetiske disciplin. 

Vi følger vores kosmetiske sygeplejersker efter endt uddannelse, fordi vi ved, hvor vigtig den efterfølgende sparring og støtte er for at skabe en tryg og bæredygtig start som kosmetisk sygeplejerske. Uddannelsen hviler på det såkaldte 'mesterlære-princip', hvor håndværket tillæres i trygge og ansvarlige rammer.

      

Bliv kosmetisk sygepljerske

CeriX Aesthetic Practitioner

 • Grundig teoretisk og praktisk uddannelse til kosmetisk sygeplejerske
 • Ubegrænset adgang til video- og træningsmateriale
 • Digitalt fællesskab, ekspert-Q&A og videndeling
 • Løbende sparring og støtte
 • Personligt og fagligt udviklingsforløb
 • 12 måneders 'follow up' efter endt uddannelse
 • Tryg karrierestart som kosmetisk sygeplejerske

Kom i mesterlære

Advanced Aesthetic Practitioner

 • Udvalgte kursister fra CeriX Aesthetic Practitioner
 • 2-årigt lønnet 'mesterlære'-forløb på en CeriX klinik med personlig uddannelsesansvarlig
 • Teori og praktisk træning i avancerede teknikker og alle behandlinger (inkl. laser, kar, milde rynker og peeling)
 • Intens læringsproces under trygge og professionelle rammer
 • Kickstart af karriere i CeriX og den kosmetiske branche

Ansøg i dag! Max 8 pladser pr. hold

ANSØG NU

”Arbejdet som kosmetisk sygeplejerske er et håndværk, og det er vigtigt at være i omgivelser, hvor love og regler overholdes, den løbende læring og udvikling prioriteres. Ligesom det er afgørende at indgå i et fagligt dygtigt team af læger og sygeplejersker."

KATRINE
/ Kosmetisk sygeplejerske, CeriX

"I CeriX arbejder vi med en stor værktøjskasse, hvor der findes mange muligheder for at imødekomme kundens behov. Der er altid noget, der kan finpudses og nytænkes, og her er det en kæmpe gave at være omringet af dygtige og erfarne undervisere. Det er helt afgørende for mig at være fortrolig med min faglighed og professionalisme. CeriX er en klinik, som vægter udvikling og uddannelse superhøjt, så jeg føler virkelig, der er et godt match."

CHANNE
/ Kosmetisk sygeplejerske, CeriX

      

CeriX Aesthetic institute

På CeriX Aesthetic Institute får du...

Kvalitet

– Vi vil inspirere dig til at sigte højt

Til aldrig at nøjes med mindre end certificerede og effektive kosmetiske behandlinger. Udført af de dygtigste kosmetiske sygeplejersker og læger i branchen.

Tryghed

– Vi vil inspirere dig til at udvikle dig 

Til at acceptere at læring er en proces, som foregår i samspil med andre. Vær åben, hav modet til læring og udvikling før, under og efter uddannelsen. Og stol på processen faciliteret af nogle af de mest erfarne undervisere i Norden.

Videndeling

– Vi vil inspirere dig til at tage handling

Til at tage aktiv del i vores fællesskab, gøre det til dit og inspirere os, deltage i vores vision om at højne standarden i den kosmetiske branche. Og insistere på høj kvalitet og perfektion i alle de behandlinger, du udfører.

Digital

– Vi vil inspirere dig til at tænke nyt

Til at turde tænke nyt og anderledes og sætte barren højt. Styrk din viden og performance gennem fysisk såvel som online læring og kompetenceudvikling. Bliv bedre og klogere på dine egne styrker og svagheder gennem løbende feedback og sparring. 

Personlig udvikling

– Vi vil inspirere dig til at blive en succes

Vid at du har alle forudsætninger for at blive en succes. Vær åben og klar til at forløse dit fulde potentiale både professionelt og menneskeligt. 

Til gengæld

–  Lover vi…

At gøre alt, hvad vi kan, for altid at skabe de bedste forudsætninger for din udvikling som menneske og som kosmetisk sygeplejerske. 

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.